Verkiezingsmedewerker Marcelo en Ramos mee naar Engeland

Verkiezingsmedewerker Marcelo en Ramos mee naar Engeland

4 mei 2021 – Goed nieuws voor Real Madrid richting de wedstrijd tegen Chelsea in de Champions League. De Madrilenen moeten zich woensdag zien te herstellen van de 1-1 remise van vorige week en kunnen woensdag beschikken over onder meer Marcelo en Sergio Ramos.

Met name het verhaal van Marcelo is opmerkelijk te noemen. De Braziliaanse back vroeg onlangs een Spaans paspoort aan en moest zich daarom beschikbaar stellen als vrijwilliger bij de verkiezen. De verdediger moest zich dinsdagochtend vroeg melden op het stembureau, maar hij kon al snel weer vertrekken. De Braziliaan was namelijk stand-by en omdat alle andere hulpleden er waren, hoefde Marcelo niet bij te springen. Hij kon zodoende met de rest van de selectie in het vliegtuig naar Engeland stappen.

Ook Sergio Ramos, die is hersteld van een kuitblessure, was erbij. Hij is fit genoeg en kan woensdag minuten maken in de return. Ook linksback Ferland Mendy is op tijd fit. De aanvoerder stapte dinsdag eveneens in het vliegtuig, net als Federico Valverde. De middenvelder legde maandag een positieve coronatest af en leek het duel dus te moeten missen, maar bleek bij een hertest toch negatief te zijn.

Helemaal op volle oorlogssterkte is Real desondanks niet. Raphaël Varane, Lucas Vázquez en Dani Carvajal zijn niet van de partij in Londen.

gerelateerd