Barcelona-selectie barbecuet bij Messi: 'Campeones, campeones!'

Barcelona-selectie barbecuet bij Messi: 'Campeones, campeones!'

4 mei 2021 – De selectie van FC Barcelona houdt de gemoederen bezig in Spanje. De spelersgroep van Ronald Koeman heeft zich maandag gemeld bij het huis van Lionel Messi, waar de voltallige selectie op uitnodiging van de grote vedette een barbecue heeft afgewerkt.

Messi had een teamuitje georganiseerd om het groepsgevoel te versterken. Spaanse media hadden lucht gekregen van de plannen en verzamelden zich bij het huis van Messi. De media werden op hun wenken bediend, omdat de spelers zich vanuit de tuin lieten horen. 'Campeones, campeones', scandeerde de selectie, zo is te horen op beelden die de media maakten.

Daarmee loopt de selectie nog enigszins op de zaken vooruit. Barcelona staat momenteel derde, met evenveel punten als nummer twee Real Madrid en twee minder dan koploper Atlético Madrid. Komend weekend speelt Barcelona tegenover de koploper en kunnen er dus goede zaken gedaan worden. Met het vertrouwen zit het kennelijk in ieder geval wel goed in de selectie.

Barcelona won afgelopen zondag met 2-3 bij Valencia en herstelde zich daarmee van de verrassende thuisnederlaag tegen Granada.

gerelateerd