Titeldroom Sevilla valt in duigen, speciale barbecue bij Messi

Titeldroom Sevilla valt in duigen, speciale barbecue bij Messi

4 mei 2021 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 3 mei.

Titeldroom Luuk de Jong en Sevilla lijkt uiteen te spatten
Sevilla heeft maandagavond heel duur puntenverlies geleden in de strijd om het kampioenschap in La Liga. De outsider voor de Spaanse titel ging op eigen terrein door een laat doelpunt van Iñaki Williams met 0-1 onderuit tegen Athletic Bilbao. Luuk de Jong kwam halverwege de tweede helft als breekijzer binnen de lijnen, maar kon het verschil niet maken.

Vormer ontploft tijdens rust: "Wat zijn we fucking aan het doen?!"
Ruud Vormer heeft zondagavond tijdens de rust van de kraker tussen Club Brugge en RSC Anderlecht zijn teamgenoten flink aangepakt. In niet mis te verstane woorden maakte de Nederlandse aanvoerder van de koploper van de Belgische competitie duidelijk dat hij niet tevreden was over het spel in de eerste helft.

De Boer blikt vooruit op EK en waarschuwt voor Arnautovic
Oostenrijk is volgens Frank de Boer niet een land waar Oranje op het EK zomaar van wint. De bondscoach van het Nederlands elftal sprak maandag met journalisten uit het Alpenland en liet zich tijdens het onderhoud lovend uit over de 32-jarige spits Marko Arnautovic, die hem wel een beetje aan Zlatan Ibrahimovic doet denken.

Fans vallen fotograaf aan tijdens kampioensfeest Ajax
Een fotograaf die in opdracht werkte van het internationale persbureau Associated Press is zondag tijdens het kampioensfeest van Ajax aangevallen door supporters, zo schrijft Het Parool maandagavond. De fotograaf, die anoniem wenst te blijven, werd in zijn rug getrapt en kreeg een vol bierblik tegen zijn hoofd gegooid.

Messi nodigt teamgenoten Barcelona thuis uit voor barbecue
Lionel Messi trekt alles uit de kast om FC Barcelona kampioen te maken. De Argentijnse ster heeft maandag al zijn teamgenoten uitgenodigd voor een barbecue. Spelers en aanhang kwamen in huize Messi bijeen voor het etentje, dat de teamgeest in de beslissende fase van het seizoen een extra boost moet geven.

AZ breekt contract Reijnders open: "Ik mik op een basisplaats"
Tijjani Reijnders heeft zijn contract bij AZ verlengd. De 22-jarige middenvelder ligt nu tot de zomer van 2025 vast in Alkmaar. Zijn vorige verbintenis liep twee jaar eerder af.