Gakpo niet bezig met Oranje: "We zien wel of ik erbij kom"

2 mei 2021, 19:23

Cody Gakpo maakte tegen sc Heerenveen een fraaie treffer, al was dat niet genoeg voor een driepunter. PSV verspeelde dure punten in het eigen Philips Stadion en ziet achtervolger AZ tot op een puntje naderen. De smaakmaker van de Eindhovenaren was blij dat hij in de tweede helft überhaupt nog binnen de lijnen stond na een dramatische eerste helft.

"We waren vandaag niet scherp en wonnen bijna geen duels", opperde Gakpo na afloop in gesprek met ESPN. "Heerenveen scoorde en wij creëerden bijna niks. In de rust hebben we elkaar nog aangesproken. De trainer was ook niet blij. Dat er drie keer werd gewisseld zegt dan ook wel genoeg. De tweede helft was een stuk beter, maar ons spel was gewoon niet goed genoeg vandaag."

Gakpo scoorde op fraaie wijze voor de ogen van bondscoach Frank de Boer. "Dat is wel lekker natuurlijk, maar het blijft zonde dat we niet hebben gewonnen. Ik krijg alles mee, al ben ik nog niet echt bezig met Oranje. Mijn focus ligt op de wedstrijden die ik met PSV moet spelen. Daarna zien we wel of ik bij Oranje kom. Eerst moet ik het seizoen bij PSV goed afsluiten."

Donyell Malen speelde op zijn beurt een zwakke wedstrijd met de aanvoerdersband om zijn arm. "Dit was een teleurstellende middag. Wij moeten deze wedstrijd gewoon winnen, dat is heel simpel. Het was ook niet mijn middag. Het is een lang seizoen, maar het is belangrijk dat we aan het einde wel gewoon tweede staan", sprak hij bij ESPN over de strijd om plek twee.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen