Gravenberch en Timber: "Alles mag als je kampioen bent"

2 mei 2021, 17:40

Ryan Gravenberch (18) en Jurriën Timber (19) pakten zondagmiddag hun eerste landstitel als speler van Ajax. De jongelingen kregen van trainer Erik ten Hag andermaal een basisplaats en Timber maakte zelfs een van de vier treffers tegen FC Emmen. Na de wedstrijd mengden ook de twee toptalenten zich natuurlijk in de feestvreugde.

"We willen nu gewoon feesten. Alles mag als je kampioen bent", aldus Gravenberch, die na de wedstrijd met een grote muziekbox werd gesignaleerd, in gesprek met ESPN. "Dat was gewoon voor de gezelligheid, de muziekkeuze laat ik voer aan Jurriën. Het is erg jammer dat er vandaag geen fans bij waren in het stadion, maar we zijn er blij met onze eerste landstitel."

"Het is inderdaad gek onder deze omstandigheden", voegde Timber toe aan zijn ploeggenoot. "Maar dit is onze eerste titel, dus we zijn nog niet anders gewend. Bij deze wedstrijd zal ik altijd terugdenken aan mijn eerste doelpunt", aldus de verdediger, die een ijzersterk Ajax ziet dit seizoen. "Je merkt ook dat alles steeds meer vanzelf gaat bij ons. De trainer heeft een fantastisch team samengesteld en dat zie je terug op het veld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen