PSV mist Ihattaren, Dumfries en Baumgartl tegen sc Heerenveen

2 mei 2021, 15:44

PSV-trainer Roger Schmidt kan zondagmiddag geen beroep doen op Mohammed Ihattaren en Timo Baumgartl. Het duo was twijfelachtig vanwege knieklachten maar ontbreekt tegen sc Heerenveen, net als aanvoerder Denzel Dumfries – die is geschorst. Zodoende speelt Jordan Teze als rechtsachter en staan er centraal achterin twee linkspoten.

Nick Viergever en Oliver Boscagli vormen namelijk de achterhoede van de Eindhovenaren, waardoor Pablo Rosario en Ibrahim Sangaré het duo centraal op het middenveld vormen. De voorste vier van de Eindhovenaren zijn de inmiddels bekende namen, met Eran Zahavi, Donyell Malen, Mario Götze en Cody Gakpo. Sowieso heeft Schmidt ondanks de vele afwezigen, geen verrassingen opgenomen in zijn selectie.

Naast Ihattaren, Baumgartl en Dumfries zijn namelijk ook Érick Gutiérrez (spierblessure), Mauro Júnior (knieblessure), Richard Ledezma (kruisbandblessure), Maximiliano Romero (knieblessure) en Ryan Thomas (enkelblessure) nog altijd niet beschikbaar voor de Duitse oefenmeester. 

Geen Veerman en Veerman

Bij opponent sc Heerenveen ontbreken de spelbepalers Henk en Joey Veerman nog altijd. Het duo dat bij een flink aantal Friese goals betrokken is dit seizoen kampte vorige week met een coronabesmetting en is daarvan nog altijd niet hersteld. Pawel Bochniewicz keert wel weer terug in de selectie van trainer Johnny Jansen, die met vijf verdedigers een muur opgetrokken heeft in het Philips Stadion.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen