Geloof bij ADO terug: "Zo lang er kans is, blijven we gaan"

2 mei 2021, 14:53

ADO Den Haag heeft zichzelf een uitstekende dienst bewezen door in eigen huis topclub Feyenoord met 3-2 te verslaan. De Hagenaars kwamen daarmee op negentien punten, vijf minder dan nummer zestien FC Emmen. De zestiende plaats biedt via de play-offs een ontsnappingsroute, terwijl de nummers zeventien en achttien rechtstreeks degraderen.

Met twee doelpunten groeide Abdenasser El Khayati uit tot de grote held van de middag. "Het was een zwaarbevochten zege, maar het maakt niet uit hoe we winnen. We hebben de drie punten, ik kan me niet herinneren wanneer dat voor het laatst was", glunderde El Khayati na afloop voor de camera van ESPN. ADO kwam al vroeg op achterstand, maar boog het duel uiteindelijk volledig om.

Lees ook: Feyenoord zet zichzelf voor schut bij ADO Den Haag

"Na drie minuten denk je wel: het zal toch niet?", deelde El Khayati zijn vrees. "We kwamen echter goed terug in de wedstrijd, mét goed veldspel. De laatste tijd was het vaak zonder idee en deden we maar iets, nu waren we goed aan de bal. Hoe het nu afloopt? Dat gaan we zien. We moeten er alles aan doen om de laatste drie duels te winnen. Als er een kans is, moeten we daarvoor gaan."

Daar sloot rechtsback Milan van Ewijk zich bij aan. "We zijn nog niet gedegradeerd", aldus de jonge verdediger. "Vandaag hebben we laten zien wat we kunnen en we geven het niet op. Zelfs onder de druk van Feyenoord hebben we laten zien dat we goed kunnen voetballen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen