El Ghazi loodst Aston Villa met wereldgoal langs Everton

1 mei 2021, 23:10   Bijgewerkt: 1 mei 2021, 23:40

Anwar El Ghazi heeft de absolute heldenrol opgeëist in de ontmoeting met Everton. Tien minuten voor tijd stond het namelijk nog gelijk, maar met een absolute wereldgoal zetten hij de eindstand op 1-2. Met deze zege klimt Aston Villa naar de negende plek in de competitie en is het gat met Everton nog maar vier punten.

De laatste weken was Everton al niet in goede doen. Er werd recent nog wel gewonnen van Arsenal, maar daarvoor zat het zes wedstrijden zonder zege. Ook Aston Villa kon wel weer eens een zege gebruiken, na twee nederlagen en een gelijkspel. Het opende dan ook ijzersterk door binnen het kwartier op voorsprong te komen.

De zeer sterke spits Ollie Watkins opende al snel de score. Daarmee staat de 25-jarige Engelsman op dertien treffers en vier assists. Ook de tegenstander heeft echter een scorende Engelsman in de gelederen en ook hij liet zijn kwaliteiten al snel zien. Dominic Calvert-Lewin schoot op aangeven van Lucas Digne de gelijkmaker tegen de touwen.

Vervolgens was Everton de bovenliggende partij, maar kreeg Aston Villa iets grotere kansen. Al met al hielden zij elkaar vrij goed in evenwicht en leek 1-1 een mooie en terechte uitslag te worden. El Ghazi, die vanaf de aftrap begon, had echter andere plannen. Tien minuten voor tijd kreeg hij de bal, maakte een individuele actie naar binnen en schoot prachtig in de bovenhoek raak. Zo bewijst hij zijn ploeg een enorme dienst en mag het weer naar boven kijken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen