Vloet baalt van vroegtijdige wissel: ''Ben een beetje pissig''

1 mei 2021, 20:26

De scorebordjournalisten zouden verwachten dat de spelers van Heracles Almelo zaterdagavond met een heerlijk gevoel naar bed gaan. Er werd met 4-0 gewonnen van VVV-Venlo en de play-offs voor Europees voetbal blijven een reële mogelijkheid. Niets is echter minder waar voor Rai Vloet, die tegenover ESPN liet weten niet blij te zijn met zijn wissel.

''Ik was een beetje pissig om mijn wissel. Een paar minuten van tevoren werd me nog gevraagd of ik het negentig minuten vol kon houden en ik had nergens last van. Het ging ook best goed en dan zul je natuurlijk altijd zien dat je daarna ook nog eens een penalty krijgt. Ik zou dan eventueel op zeventien doelpunten hebben kunnen komen. Daar moet ik wel even een nachtje van bijkomen denk ik'', vertelt Vloet.

Desondanks stond de creatieve middenvelder wel al op het scorebord, door net voor rust van grote afstand raak te schieten. De reden voor zijn wissel begreep hij overigens wel. ''De trainers zeiden dat ze vooral alweer naar volgende week aan het kijken waren. Maar als je aan mij vraagt of ik negentig minuten kan spelen, dan moet je ook wel in mij vertrouwen. Ik vind het heel jammer. Morgen zullen de emoties wel weer een beetje zijn gezakt. Ik begrijp de keuze natuurlijk wel, maar die strafschop maakt het allemaal wel extra zuur.''

Lees ookSterk Heracles duwt VVV verder in degradatiemoeras

Door zijn doelpunt staat Vloet nu op zestien treffers en zes assists. Voor een middenvelder zijn dat uiteraard uitstekende cijfers. ''Ik kan dit seizoen iets heel moois neerzetten en was dichtbij mijn zeventiende doelpunt. Er zijn niet heel veel spelers van Heracles die dat is gelukt. Ik heb het er ook vaker met de trainer over, want in de laatste minuten komt er ook vaak ruimte vrij.'' Toch vindt hij dat het niet groter gemaakt moet worden dan het is en verzet hij de focus naar volgende week. Dan staat de Twentse derby tegen FC Twente op het programma.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen