Iniesta (36) maakt na vier maanden rentree en is euforisch

1 mei 2021, 17:33

Andrés Iniesta wil van geen wijken weten. De aanvallende middenvelder is 36 jaar oud, maar blijft nog doorgaan als profspeler. Zaterdag maakte de Spaanse middenvelder zijn rentree in het tenue van Vissel Kobe.

Iniesta raakte in december vorig jaar geblesseerd aan zijn dijbeen. Het herstel daarvan duurde lang en nam liefst vier maanden in beslag. Hij had ervoor kunnen kiezen om te stoppen als prof, maar is toch doorgegaan en is nu weer fit. Zaterdag deed de middenvelder als invaller een kwartier mee tegen Sanfrecce Hiroshima. Na afloop was Iniesta dolblij met zijn terugkeer op het veld.

'Wat een geweldig gevoel is dit na vier maanden', schreef Iniesta via zijn eigen social media-kanalen. 'Ik voelde me weer als een kind van vijftien jaar. Wat een zenuwen, maar wat een geluk! Ik blijf hard werken en ben iedereen dankbaar voor de liefde die ze mij hebben getoond.'

Het seizoen van Vissel Kobe is inmiddels dertien speelronden oud. Het contract van de voormalig legende van FC Barcelona loopt in december af. Vooralsnog is het nog onduidelijk of Iniesta dan stopt, of toch doorgaat. Iniesta speelt sinds 2018 voor de Japanse club.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen