Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Bizot hoopt op EK: "Lekker dat je je visitekaartje kan afgeven"

Bizot hoopt op EK: "Lekker dat je je visitekaartje kan afgeven"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

1 mei 2021 – Het worden spannende weken voor Marco Bizot. De keeper van AZ heeft als doel om komende zomer van de partij te zijn bij het EK, maar weet nog niet of bondscoach Frank de Boer hem gaat selecteren. De keeper hoopt er van harte op.

In Alkmaar is Bizot bezig aan een goed seizoen. De keeper, die al debuteerde in Oranje, zat de vorige interlandperiode niet bij de groep. De coach gaf toen de voorkeur aan Jasper Cillessen, Maarten Stekelenburg en Tim Krul. Overigens is de kans groot dat EK-selecties niet uit 23, maar 26 spelers mogen bestaan. Mogelijk ontstaat er daardoor ook ruimte voor Bizot, mocht De Boer vier keepers meenemen.

Bizot hoopt op het EK, maar is daar nu nog niet echt mee bezig. Dat stelt hij bij NH Sport. "De aankomende wedstrijden met AZ zijn heel belangrijk. Je moet je vorm behouden en je wedstrijden goed blijven spelen. Wat er op je pad komt dat zie je vanzelf wel, want daar heb je toch geen invloed op", weet de goalie.

Zondag liet Bizot zich zien aan De Boer door tegen Ajax een goede wedstrijd te spelen. "Ik denk dat het een fantastische wedstrijd was van mijn kant", aldus de keeper. "Zonde dat ik die doelpunten tegen heb gekregen. Het is een hele belangrijke fase van de competitie en we hebben de punten hard nodig", zegt Bizot, die weet dat hij mogelijk punten heeft gescoord bij De Boer. "Dat soort wedstrijden worden bekeken door zoveel mensen. Niet alleen van hier, ook van buitenaf. Het is fijn dat je dan in zo'n soort wedstrijd je visitekaartje kan afgeven. Dat geeft vertrouwen, dat geeft een goed gevoel." Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd