Brood: "Media geven aan dat ADO al dood en begraven is"

1 mei 2021, 13:59

ADO Den Haag heeft een klein wonder nodig om in de Eredivisie te blijven, maar Ruud Brood heeft de hoop nog niet opgegeven. De ploeg staat laatste met acht punten minder dan nummer zestien FC Emmen. Er moet dit weekend dus eigenlijk gewonnen worden bij Feyenoord, weet Brood.

"Natuurlijk ben ik realistisch, maar ook strijdbaar", vertelt de trainer aan Omroep West. "Realistisch naar de situatie kijken en tegelijktijdig geloof houden in de komende vier wedstrijden, maar het is een hard gelach dat we de vorige wedstrijd niet hebben gewonnen. Dat merk ik ook wel in de groep. De media geven aan dat ADO al dood en begraven is. Als ik de jongens zie trainen hoop ik dat ze de vertaalslag kunnen maken naar de wedstrijd toe", stelt de trainer.

Gemakkelijk zal de klus niet worden, weet Brood. De nederlaag van afgelopen weekend tegen Fortuna Sittard deed zich voelen. "Je moet nu ook geen gekke dingen gaan roepen. Dat heb ik overigens ook nooit gedaan. We moeten realistisch en strijdbaar zijn. Nu gaan we ons richten op een topclub en er alles aan doen om hun te verslaan", zegt Brood. "Afgaande op deze training zeker. Het heeft wel een aanloop gehad, omdat de teleurstelling groot was. We moeten de wedstrijd ingaan zoals we hebben getraind."

ADO speelt na het duel met Feyenoord nog tegen PEC Zwolle, Willem II en FC Twente.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen