Post over veelbesproken interview: "Club gaat me aan het hart"

Post over veelbesproken interview: "Club gaat me aan het hart"

30 april 2021 – De huidige situatie bij VVV-Venlo kan niet beter worden omschreven dat met het interview dat aanvoerder Danny Post vorige week gaf na de 2-0 nederlaag tegen Sparta. Na de elfde verliespartij op rij gaf de middenvelder aan dat het met de mentaliteit van de ploeg gewoon niet goed zat. "Het was inderdaad een interview waar teleurstelling uit sprak", blikte hij vrijdag terug.

"Net na de wedstrijd zit je nog vol in emotie", verklaarde Post op de website van VVV. "Elf nederlagen op rij doen ook wel wat met je. Ik ben eerlijk en oprecht geweest. De situatie van de club gaat me aan het hart", aldus de aanvoerder, die in het interview met ESPN de handdoek in de ring leek te werpen. "Je kunt ook Mourinho voor deze groep zetten, maar dat is de oplossing ook niet", zei hij onder meer. "De pijp is gewoon echt leeg."

Na de nederlaag tegen Sparta hebben er intern gesprekken plaats gevonden. "Na zaterdag hebben we er goed over gesproken met elkaar. Zowel de groep als de staf is super strijdbaar. Natuurlijk zitten we in een moeilijke positie, maar we zijn ervan overtuigd dat we het nog altijd kunnen redden. Dan moeten we tegen Heracles wél een resultaat zien te pakken. Dat is heel belangrijk."

Die uitwedstrijd tegen Heracles staat zaterdagmiddag om 16:30 uur op het programma. Met nog vier wedstrijden te spelen is het belangrijk om daar een resultaat te boeken, om niet de aansluiting met concurrenten RKC Waalwijk, Willem II en FC Emmen te verliezen. De achterstand op die ploegen bedraagt momenteel respectievelijk vier, drie en twee punten. Op de ranglijst laat VVV alleen hekkensluiter ADO met zes punten verschil onder zich. 

gerelateerd