Driessen: "Ten Hag ligt niet zo goed in de markt als men denkt"

30 april 2021, 17:20

Met het bijtekenen van Erik ten Hag bij Ajax kwam vrijdagochtend een einde aan een periode vol geruchten. Valentijn Driessen twijfelt echter aan de echtheid van die verhalen. De chef voetbal van De Telegraaf beweerde dat de genoemde clubs nooit daadwerkelijk geïnteresseerd zijn geweest.

Dat vertelde hij vrijdag in de Veronica Inside-rubriek Koffie Met. "Ik heb nu al Hertha BSC gelezen, Leipzig, Frankfurt, Gladbach, Wolfsburg... Hij is zogenaamd overal in beeld, maar niemand hapt", begon Driessen. Hij stelde dat de interesse van Tottenham Hotspur, die deze week naar buiten kwam, verzonnen is. "Ik heb een ander verhaal gehoord. Dat Spurs een opzetje is van SEG, zijn zaakwaarnemer."

Driessen vervolgde: "Hij wordt bij allerlei clubs genoemd en nergens nemen ze hem. Hij ligt helemaal niet zo goed in de markt als mensen denken. Wat ga je dan bedenken als zaakwaarnemer? Nu komt Tottenham Hotspur opeens in beeld. Voor hetzelfde geld heeft Tottenham helemaal geen interesse, maar wil Erik ten Hag een langer en beter contract bij Ajax. Wat doe je dan? Dan ga je allerlei clubs in de media brengen."

Het verhaal van Driessen strookt niet helemaal met eerdere berichtgeving, al zou het wel zo zijn dat Tottenham Ten Hag uiteindelijk heeft afgewezen. Volgens transferexpert Fabrizio Romano heeft er een gesprek plaatsgevonden, maar was de uitkomst daarvan 'niet positief'. The Spurs Express meldde dat het gebrekkige Engels van de trainer de club heeft afgeschrikt. Romano kon dat verhaal niet bevestigen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen