Mbappé groot vraagteken voor halve finale, Ramos keert terug

30 april 2021, 15:53

Paris Saint-Germain moet het in het cruciale tweede duel met Manchester City waarschijnlijk stellen zonder Kylian Mbappé. De 22-jarige sterspeler heeft een kuitblessure opgelopen en moet sowieso de Ligue 1-ontmoeting met RC Lens van komend weekend laten schieten. De ontmoeting met Manchester City zal een race tegen de klok worden.

Voor het heenduel was Mbappé net op tijd hersteld, maar de Fransman kon niet voorkomen dat zijn ploeg een pijnlijke 1-2 nederlaag moest slikken. De Franse grootmacht moet die nederlaag op bezoek in Engeland goed zien te maken. Het ontbreken van Mbappé zou wat dat betreft een flink gemis zijn. De sterspeler was dit Champions League-seizoen al achtmaal trefzeker, terwijl hij in de competitie ook al 25 keer scoorde.

Ramos

Voor Real Madrid-coach Zinédine Zidane kwam er deze week beduidend beter nieuws uit de ziekenboeg. Aanvoerder Sergio Ramos maakt dit weekend zijn rentree in de wedstrijdselectie tegen Osasuna. De 35-jarige captain stond negen duels langs de kant met een kuitblessure en wegens een coronabesmetting. Ramos is daarmee eveneens dit voor de Champions League-ontmoeting met Chelsea. Het eerste duel eindigde in een 1-1 gelijkspel.

"Hij traint weer mee met ons en dat wil zeggen dat hij ook wedstrijden kan spelen", zei Zidane vrijdag op zijn persconferentie. "Sergio is weer fit." Real Madrid kan de verdediger goed gebruiken in de Spaanse titelstrijd. Real Madrid volgt koploper Atlético Madrid op twee punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen