Ook Overmars gaat verlengen: "Deze week de nodige gesprekken"

Ook Overmars gaat verlengen: "Deze week de nodige gesprekken"

30 april 2021 – Na de contractverlenging van Erik ten Hag lijkt ook Marc Overmars zijn krabbel te gaan zetten onder een nieuwe verbintenis bij Ajax. De technisch directeur is dolblij met het aanblijven van Ten Hag en kondigde in een eerder stadium al aan dolgraag te blijven samenwerken met de succescoach.

Ook Overmars zelf lijkt binnenkort met contractnieuws te komen. "Ik heb de komende week ook de nodige gesprekken met de club", zegt hij voor de camera van Ajax TV. "Voor mij is het allemaal niet zo heel spannend, dus ik verwacht dat het allemaal wel weer goedkomt." De 48-jarige directeur voetbalzaken werd in 2011 genoemd als nieuwe algemeen directeur in Amsterdam, maar dat aanbod wees hij af. Op dat moment werkte hij als hoofd van de technische zaken bij Go Ahead Eagles. In juli 2012 begon hij aan zijn huidige taak bij Ajax.

Het verlengen van het contract van Ten Hag stemde hem zeer tevreden. "Onze samenwerking is buitengewoon goed. Dat is ook wel erg belangrijk voor een trainer. We kunnen het ontzettend goed met elkaar vinden. We dagen elkaar uit en houden elkaar scherp. We zetten elkaar op het juiste spoor en dat samen heeft succes. Dat willen we continueren."

gerelateerd