Ten Hag blijft: "Willen topclubs in Europa ergeren"

30 april 2021, 12:05   Bijgewerkt: 30 april 2021, 13:02

Erik ten Hag is dolgelukkig met zijn nieuwe contractverlenging bij Ajax. Gisteravond wees alles er nog op dat de hoofdtrainer in gesprek was met Tottenham Hotspur over de positie als trainer bij de Engelse grootmacht, vanmorgen tekende hij uit het niets een nieuw contract in Amsterdam. Op de clubwebsite gaat Ten Hag in op de keuze.

Ten Hag is nog niet klaar bij Ajax. "Ik weet wat ik hier heb en met welke mensen ik hier werk", begint de trainer van Ajax. "Daarnaast weet ik hoe we de volgende stap weer kunnen zetten met dit team. Ik ben hier gelukkig." Ten Hag blijf dus ambitieus en hongerig naar succes. "In het buitenland staat Ajax op de kaart. We krijgen daarvoor de erkenning, maar we willen nog meer. We willen nog hoger en de topclubs in Europa ergeren." Ten Hag heeft met zijn verlenging tot 1 juni 2023 om die ambitie werkelijkheid te maken.

Lees ook: BREAKING: Ten Hag verlengt bij Ajax

Ten Hag is inmiddels al ruim drie jaar hoofdtrainer van Ajax. In januari 2018 werd de hoofdtrainer aangesteld om de weg naar boven in te slaan bij Ajax. Tijdens zijn eerste seizoen in Amsterdam eindigde Ajax tweede onder PSV, het volgende seizoen werd Ajax landskampioen, bekerwinnaar en haalde het op indrukwekkende wijze de halve finale van de Europa League. Nu, twee jaar later, staat Ajax onder Ten Hag aan de top van Nederland.

Door zijn successen werd de trainer ook al vaker in verband gebracht met een overgang naar een andere Europese club. Vorig jaar werd zijn naam nog genoemd bij Bayern München, toen Niko Kovac ontslagen werd. Afgelopen winter circuleerde zijn naam weer door de Duitse media toen Borussia Mönchengladbach op zoek was naar een nieuwe trainer. Deze week kwam Ten Hag weer in het nieuws: nu was het Tottenham Hotspur dat op zoek was naar definitieve vervanger van José Mourinho.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen