Arsenal in leven na duel met twee gezichten bij Villarreal

29 april 2021, 23:02   Bijgewerkt: 29 april 2021, 23:16

Villarreal heeft donderdagavond verzuimd om het tweeluik met Arsenal al in de eerste wedstrijd te beslissen. De Spanjaarden wonnen wel met 2-1, maar hadden het zichzelf veel makkelijker kunnen maken. Tot de 73e minuut stond het namelijk nog met 2-0 voor en speelde het met een man meer.

Ook de 2-0 zou nog voor rust volgen. Na een halfuur was het verdediger Raúl Albiol, die de bal uit een hoekschop via Gerard Moreno voor de voeten kreeg en scoorde. Het was pas de tweede doelpoging van de thuisploeg, al had Arsenal zelf ook weinig in te brengen. Als Villarreal dit door kon zetten, had het in de uitwedstrijd weinig te vrezen. 

De kansen dat de ploeg in de tweede helft door kon gaan waar het de eerste helft geëindigd was, werden na een klein half uur vergroot. Daniel Ceballos, de enige speler van Arsenal die al geel had, stapte per ongeluk op de voet van zijn tegenstander en kreeg daarvoor zijn tweede gele kaart. The Gunners moesten door met tien man en de wedstrijd leek gespeeld.

In de slotfase was de meeste dreiging weer van de thuisploeg, maar echt gevaarlijk werd het ook niet. Arsenal hoopte zelf nog iets te kunnen forceren met het inbrengen van Pierre-Emerick Aubameyang, die zijn eerste minuten maakte nadat hij vorige maand malaria opliep. De spits kreeg nog een kansje, maar vanuit de moeilijke hoek wist hij Geronimo Rulli niet te passeren. Arsenal verloor met 2-1, maar is door het uitdoelpunt zeker nog niet uitgeschakeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen