Boulahrouz doet trainerservaring op bij AZ: "Bevalt goed"

29 april 2021, 22:13

Khalid Boulahrouz (op archiefbeeld) is bezig met een toekomstige carrière als trainer. De voormalig verdediger van onder meer HSV, Chelsea, Stuttgart, Feyenoord en het Nederlands elftal begint in september aan zijn opleiding en doet tot die tijd alvast wat ervaring op. Dat doet hij bij verschillende elftallen van AZ.

In gesprek met AZ TV vertelde Boulahrouz over het meelopen bij de club. "Ik heb bij verschillende elftallen meegelopen om te kijken of het trainersvak leuk vind. Dat is me goed bevallen. Ik ben hier heel goed opgevangen, dat heeft ook enorm geholpen." Vooralsnog ziet de oud-international het trainersvak wel zitten. "Ik heb plezier als ik op het veld sta en met de jongens bezig ben. De tijd gaat heel snel als ik op het veld sta. Dat zijn voor mij wel belangrijke factoren."

"In september begint de cursus", vertelde Boulahrouz. "Ik heb met de KNVB gesproken over het traject dat ik kan gaan volgen. Ik had tot september nog tijd te vullen, dus daar wil ik gebruik van maken door te kijken of ik het überhaupt leuk vind om op het veld te staan en van daaruit de cursus te gaan doen. Tot nu toe is dat zeker positief."

Ook de club AZ, waar hij bovendien een verleden als jeugdspeler heeft, bevalt goed. "Nadat ik gestopt ben, ben ik hier regelmatig komen kijken. Ik heb een heel positief gevoel overgehouden aan de manier waarop men hier te werk gaat, met de jeugd omgaat en hoe je hier opgeleid wordt. Als je dat vergelijkt met de tijd dat ik bij AZ speelde... Toen was het ook niet verkeerd, maar ze hebben wel enorme sprongen gemaakt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen