Koeman snapt niets van rode kaart: "Ik heb niks gezegd"

29 april 2021, 21:50   Bijgewerkt: 29 april 2021, 22:06

Ronald Koeman heeft na afloop van de teleurstellende nederlaag tegen Granada geen begrip getoond voor de rode kaart die hij ontving. De Nederlandse trainer werd na de gelijkmaker van de bezoekers weggestuurd, maar weet zelf niet wat hij verkeerd heeft gedaan.

"Ik begrijp niks van de rode kaart", zei Koeman na afloop, geciteerd door het Spaanse Marca. "Het zou om gebrek aan respect voor de vierde official gaan, maar ik heb niks gezegd. Ik heb niet beledigd of iets dergelijks. Als de vierde official de ster van de avond wil zijn... Bedankt", zei hij cynisch.  

Vanaf de tribune zag Koeman zijn ploeg met 1-2 verliezen van Granada, waardoor het de kans om de koppositie over te nemen van Atlético Madrid liet liggen. "We moeten deze nederlaag accepteren", zei hij na afloop tegenover het clubkanaal van Barça. "Dat is zwaar, want het was een mooie kans. We hebben nog vijf wedstrijden te spelen en elke titelkandidaat heeft nog een lastig programma. We moeten klaar zijn voor zondag", zei Koeman over de wedstrijd tegen Valencia, waar hij zelf hoogstwaarschijnlijk dus niet bij mag zijn.

Ook Frenkie de Jong keek na de wedstrijd vooral vooruit. "Natuurlijk is het nog steeds mogelijk", zei hij over de titelrace, waarin Barça momenteel nog altijd twee punten achter Atlético staat. "Vier teams liggen heel dicht bij elkaar. Wij moeten de vijf wedstrijden die nog gaan komen winnen. Dan zullen we het aan het eind wel zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen