Suárez: "Ik zou Messi adviseren niet weg te gaan"

29 april 2021, 17:16

Luis Suárez heeft zich uitgesproken over de toekomst van oud-ploeggenoot en vriend Lionel Messi. Waar de Uruguayaan afgelopen zomer zelf de opvallende overstap maakte van FC Barcelona naar Atlético Madrid, verwacht hij dat Messi een ander pad zal bewandelen. Volgens Suárez doet de Argentijn er goed aan om bij Barça te blijven.

"Ik kan me Messi nergens anders voorstellen dan bij Barça", vertelde Suárez in een interview met het Catalaanse TV3, als onderdeel van een documentaire die eind dit seizoen zal verschijnen. "Als fan van de club en als vriend van Messi zelf zou ik hem willen adviseren om niet weg te gaan."

Zelf deed hij dat wel, nadat duidelijk werd dat Suárez niet in de plannen van nieuwe trainer Ronald Koeman voor kwam. Toch draagt hij de club nog altijd een warm hart toe en wenst hij het beste voor zowel Barcelona als voor Messi. "Het beste voor hem zou zijn over drie, vier, vijf of zes jaar een einde aan zijn carrière te maken bij de club waar hij het gelukkigst is."

Al het gehele seizoen wordt gespeculeerd over een eventueel vertrek van Messi, wiens contract deze zomer afloopt. Deze week kwam naar buiten dat Paris Saint-Germain als eerste club ook daadwerkelijk concreet is geworden. Volgens de doorgaans goed geïnformeerde Braziliaanse journalist Marcelo Bechler zou de club hem een eerste aanbod hebben gedaan. Koeman kon het gerucht een dag later [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/383805/koeman-over-messi-gerucht-ik-weet-niet-of-het-waar-is/,_blank,ontkennen noch bevestigen]. 

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen