'PSV vindt vraagprijs voor Joey Veerman veel te gortig'

29 april 2021, 08:27

De kans lijkt op dit moment klein dat PSV zich de komende zomer gaat versterken met Joey Veerman. De Eindhovenaren volgen de 22-jarige spelmaker met bovengemiddelde interesse, maar zijn niet bereid om de transfersom die sc Heerenveen voor zijn sterspeler verlangt op tafel te leggen. De Friese club hanteert naar verluidt een vraagprijs van 12 miljoen euro.

Het Eindhovens Dagblad schrijft dat PSV dat bedrag nooit zal betalen. De vraagprijs wordt in deze tijd 'niet meer realistisch' genoemd. De krant verwacht ook dat de buitenlandse clubs die geïnteresseerd zijn niet zullen voldoen aan de vraagprijs van Heerenveen. Voetbal International schreef woensdag dat Veerman ook wordt gevolgd door Rangers FC, Stade Reims en Atalanta Bergamo en een subtopper uit de Premier League.

Volgens bovengenoemde krant zet Veerman zijn loopbaan het liefst voort in Nederland, wat de kansen van PSV op de handtekening van de aanvallende middenvelder vergroot. De Eindhovense club is een serieuze optie voor hem, maar een transfer behoorlijk alleen tot de mogelijkheden als Heerenveen nog flink wat water bij de wijn doet. PSV wil vele miljoenen minder betalen dan de Friese club voor Veerman verlangt.

Dinsdag werd eveneens bekend dat Davy Pröpper bovenaan het verlanglijstje van PSV staat. De 29-jarige middenvelder komt bij zijn huidige club Brighton & Hove Albion, mede door blessureleed, weinig aan spelen toe. Pröpper zelf zou wel oren hebben naar een terugkeer naar het Philips Stadion.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen