'Europese topclub heeft zich officieel gemeld voor Lewandowski'

28 april 2021, 22:03

Er bestaat een reële kans dat topscorer Robert Lewandowski deze zomer de deur achter zich dichttrekt bij Bayern München. Volgens Sky Deutschland zijn er meerdere Europese topclubs serieus geïnteresseerd in de diensten van de Poolse spits. Een van deze clubs zou zich zelfs al officieel gemeld hebben bij Bayern.

Het Duitse medium weet echter nog niet om welke club het precies gaat. Wel doet het een aantal suggesties van clubs die eventueel nog een spits nodig hebben. Zo zouden Manchester United en Barcelona nog op zoek zijn naar een centrumspits, is er bij Tottenham Hotspur grote onduidelijkheid over de toekomst van Harry Kane en voldoen de spitsen bij Chelsea niet aan de verwachtingen.

Het contract van Lewandowski loopt nog tot de zomer van 2023 en er is geen clausule ingebouwd. Hij staat na 26 wedstrijden op het bizarre aantal van 36 goals en zes assists. Het record van meeste Bundesliga-goals staat op veertig, waarvoor hij nog drie wedstrijden heeft om dat te evenaren ofwel te verbeteren.

Lees ook: Bayern niet geïnteresseerd in Haaland: "Wij hebben de beste al"

Met Bayern München is Lewandowski hard op weg naar de landstitel. Afgelopen weekend kon het de titel al in de wacht slepen, maar met de teruggekeerde Lewandowski ging het zeer verrassend onderuit tegen Mainz. Daardoor krijgt het zaterdag tegen Borussia Mönchengladbach een herkansing op de 31e titel uit de clubgeschiedenis.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen