Oud-keeper Ajax wil contract bij Vitesse afdwingen

28 april 2021, 21:32   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Issam El Maach is bij zijn zoektocht naar een nieuwe club uitgekomen bij Vitesse. De doelman zag zijn contract bij Ajax afgelopen zomer niet verlengd worden en gaat volgens De Gelderlander op proef bij zijn oude club Vitesse.

El Maach speelde in het verleden voor RKSV MULO, Helmond Sport en dus Vitesse, waar hij een transfer naar Amsterdam afdwong. Bij Ajax was hij lange tijd de grote concurrent van Kjell Scherpen en Dominik Kotarski, maar zijn bijdrage bleef beperkt tot vier optredens namens Jong Ajax.

De directie van Ajax zag meer toekomst in de concurrenten, dus werd het aflopende contract van El Maach niet verlengd. Sindsdien zit hij zonder club, maar nu mag de Marokkaans jeugdinternational op proef bij zijn oude club.

Lees ook: El Maach baalt van Ajax: "Ik was niet minder"

Afgelopen week werd eerder al bekend dat Remko Pasveer de omgekeerde route gaat bewandelen. Zijn contract loopt komende zomer af en dan maakt hij de overstap naar Ajax. Daar tekent de sluitpost een contract voor twee seizoenen. El Maach zal zich op de trainingen moeten bewijzen om hetzelfde af te dwingen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen