'Vader Kökçü sprak woensdag met geïnteresseerd AC Milan'

'Vader Kökçü sprak woensdag met geïnteresseerd AC Milan'

28 april 2021 – Het management van Orkun Kökçü is bezig met een trip door Italië. Maandag werd al duidelijk dat het management van de twintigjarige middenvelder van Feyenoord in gesprek was met Lazio en woensdag zijn er gesprekken gevoerd met de leiding van AC Milan. Over belangstelling heeft het talent dan ook absoluut niet te klagen.

Dat meldt zowel Voetbal International als transferspecialist Fabrizio Romano woensdagavond. Maandag doken de zaakwaarnemers van de Feyenoord al op bij competitiegenoot Lazio. Aan belangstelling geen gebrek voor de spelmaker van Feyenoord. In februari schreef de Italiaanse transferexpert Gianluca Di Marzio dat de Turkse middenvelder hoog op het verlanglijstje staat van Olympique Lyon, Inter en AS Roma. Dat Roma interesse heeft in Kökcü, wordt onderschreven door Feyenoord Transfermarkt. Engelse media brachten de middenvelder eerder deze maand in verband met Arsenal, de club die eerder ook al belangstelling had.

Nu zijn dus ook Lazio en Milan geïnteresseerd in de international van Turkije. De vader van Kökçü was woensdag ook bij de gesprekken met de rood/zwarte formatie uit Milaan. Mocht een van de clubs de interesse concretiseren, dan zal er flink in de buidel getast moeten worden om Kökcü los te weken bij Feyenoord. De middenvelder beschikt in Rotterdam over een contract dat nog doorloopt tot de zomer van 2025. Een financiële meevaller zou meer dan welkom voor Feyenoord. De club heeft namelijk flink te lijden onder de coronacrisis.

Feyenoord kan ettelijke miljoenen vragen voor Kökcü, die op 27 september 2018 zijn officiële debuut maakte in het shirt van de Rotterdamse club. Inmiddels is de drievoudig Turks International een vaste waarde bij Feyenoord. De teller staat voor Kökcü op 72 wedstrijden in de hoofdmacht van de Rotterdammers, waarvan 51 in de Eredivisie.


gerelateerd