'Veerman in belangstelling van PSV en buitenlandse clubs'

28 april 2021, 17:14

Joey Veerman heeft over interesse van andere clubs absoluut niet te klagen. Voetbal International meldt woensdag dat de clubs in de rij staan voor de spelmaker van sc Heerenveen. Onder meer PSV heeft zijn oog laten vallen op de middenvelder.

VI rept over de belangstelling van PSV, dat van plan is om het middenveld flik op de schop te nemen. De naam van Veerman staat op het lijstje van de club, net als die van Davy Pröpper. Ook de middenvelder van Brighton & Hove Albion is in beeld voor een eventuele rentree naar Eindhoven. Of zijn komst die van Veerman zou blokkeren, is niet duidelijk. Dinsdag werd wel gemeld dat de naam van Pröpper bovenaan het lijstje staat in Eindhoven.

Veerman is niet alleen bij PSV, maar ook in het buitenland nadrukkelijk in beeld. Rangers FC, Stade Reims en Atalanta Bergamo volgen hem, net als een subtopper uit de Premier League. Eerder werd Veerman al gelinkt aan Southampton en Club Brugge. Of die clubs nu weer geïnteresseerd zijn in de sleutelspeler van Heerenveen, is niet duidelijk. Heerenveen gaat ongetwijfeld proberen om een vette transfersom te vangen, omdat zijn contract nog tot 2024 loopt.

De oud-speler van FC Volendam was dit seizoen tot dusver bij zestien doelpunten betrokken in de Eredivisie. Zevenmaal drukte hij zelf af, negen keer gaf Veerman de beslissende pass bij een doelpunt. Zijn club bezet de tiende plaats in de Eredivisie. Afgelopen weekend was de middenvelder er door een coronabesmetting niet bij tegen PEC Zwolle (0-2 verlies).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen