'Memphis heeft keuze tussen Barça en Juventus'

27 april 2021, 23:19

De toekomst van Memphis Depay ligt hoogstwaarschijnlijk in Barcelona of Turijn. De aanvaller van het Nederlands elftal en Olympique Lyon beschikt komende zomer over een aflopend contract en kan kiezen voor een overstap naar FC Barcelona of Juventus

Dat meldt Mundo Deportivo. Ronald Koeman hoopt de aanvaller nog altijd naar Camp Nou te halen, een poging die de Catalaanse grootmacht ook al deed. Destijds liepen de transferonderhandelingen stuk wegens financiële problemen voor Barça. De Spaanse krant meldt dat de zaakwaarnemer van Memphis inmiddels om de tafel is gegaan met het bestuur van FC Barcelona. Memphis zelf heeft een grote voorkeur om naar Spanje te verkassen.

Juventus hoopt daar echter een stokje voor te steken en de aanvaller naar de Serie A te halen. De Turijnse topclub vreest voor een leegloop nu aanvallers Cristiano Ronaldo, Paulo Dybala én Alvaro Morata een vertrek overwegen. Juventus dreigt Champions League-deelname mis te lopen na een dramatisch seizoen in de Serie A. Een deal met een van beide clubs is echter nog 'verre van dichtbij'. 

Eerst moet de focus van Memphis nog op de slotweken van de Ligue 1, waar Olympique Lyon nog altijd in de race is voor de landstitel. De achterstand op koploper LOSC Lille is echter opgelopen tot zes punten. Wel krijgt Memphis de komende weken nog de kans om aan zijn persoonlijke cijfers te werken. Dit seizoen was hij al achttien keer trefzeker in de competitie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen