Invaller Ziyech kan gelijkspel tegen Real Madrid niet voorkomen

27 april 2021, 22:51

Het eerste gedeelte van het tweeluik tussen Real Madrid en Chelsea is geëindigd in een gelijkspel (1-1). Onder leiding van scheidsrechter Danny Makkelie bewaarden beide ploegen alle spanning daarmee voor volgende week woensdag, als een van de twee ploegen zich verzekert van een plek in de finale van de Champions League.

Topfavorieten zijn ze eigenlijk al heel het seizoen niet, Real Madrid en Chelsea. Waar De Koninklijke in de groepsfase met pijnlijke nederlagen tegen Shakhtar Donetsk aantoonde niet zo heersend te zijn als in de topjaren, presteren The Blues al heel het seizoen uiterst wisselvallig. Toch staan beide ploegen mooi in de halve finale van de Champions League, waarin zij een ticket naar de finale tegen Paris Saint-Germain of Manchester City hopen af te dwingen. 

De eerste slag om die finaleplaats eindigde dinsdagavond onbeslist. Chelsea begon ijzersterk, maar bleef uiteindelijk perfect in balans met de Spaanse grootmacht. Beide ploegen scoorden eenmaal, waardoor er voor volgende week nog niets beslist is. Het lichte voordeel is voor Chelsea, dat met een uitdoelpunt een betere uitgangspositie vergaarde. Toch zal vooral Chelsea balen van de remise. De Londenaren waren de betere partij en hadden eigenlijk moeten profiteren van het matige optreden van de thuisploeg, maar het bleef 1-1.

Bij de Londenaren begon Hakim Ziyech begon net als afgelopen weekend op de reservebank. De 28-jarige technicus kwam een halfuur voor het einde binnen de lijnen, net als de van een blessure teruggekeerde Eden Hazard bij Real Madrid. Ziyech was met een goed genomen vrije trap nog het dichtst bij een bijdrage aan een belangrijke goal, maar die kwam er niet. Een heerlijke, onvoorspelbare climax volgende week is daarmee gegarandeerd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen