'PSV wil opvolger Dumfries in Alkmaar oppikken'

27 april 2021, 17:04

Denzel Dumfries lijkt komende zomer op zoek te gaan naar een nieuwe club. De aanvoerder van PSV is een vaste waarde in het Nederlands elftal en staat naar verluidt op de radar van diverse clubs. Volgens Hans Kraaij Junior denkt PSV nu al aan een mogelijke opvolger voor de rechtsachter.

In het voetbalprogramma Veronica Inside gaf Kraaij Junior aan dat PSV het vizier heeft gericht op Jonas Svensson. "Ik heb een beetje de indruk dat PSV hoopt om hem te kunnen verkopen, om zo Jonas Svensson van AZ, die transfervrij is, te nemen." Het contract van de Noorse rechtsachter loopt komende zomer af in Alkmaar, waardoor hij op zoek kan naar een nieuwe werkgever.

Het zijn enorme schoenen om te vullen, die van Dumfries. Dat weet ook de verslaggever van ESPN. "Hij gaf afgelopen zondag tegen FC Groningen weer een partijtje gas... Dat is echt geweldig. Die jongen verzaakt nooit." Hoewel het contract van Dumfries loopt tot de zomer van 2023, lijkt hij in de zomer op zoek te gaan naar een nieuwe werkgever.

Hoewel AZ nog altijd hoopt op een langer verblijf van Svensson, ligt een vertrek voor de hand. Ook Feyenoord is in de markt voor de rechtsachter, die dit seizoen weinig in actie komt wegens blessureleed. De nieuwe Feyenoord-coach Arne Slot werkte bij AZ al samen met Svensson.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen