Van Nistelrooij en Bergkamp genomineerd voor Hall of Fame

26 april 2021, 23:54   Bijgewerkt: 26 april 2021, 23:59

Alan Shearer en Thierry Henry zijn de eerste spelers die zijn toegetreden tot de nieuwe Hall of Fame van de Premier League. Binnenkort zullen nog zes legendes van het Engelse voetbal worden opgenomen in de prestigieuze eregalerij. Ruud van Nistelrooij en Dennis Bergkamp zijn kanshebbers.

De voormalig Nederlandse aanvallers maken deel uit van een shortlist van 23 spelers die maandag door de Premier League is gecommuniceerd. Het publiek en een panel van experts bepalen welke zes spelers naast Shearer en Henry toetreden tot de Hall of Fame.

Naast Van Nistelrooij en Bergkamp zijn genomineerd: Tony Adams, David Beckham, Sol Campbell, Eric Cantona, Andy Cole, Ashley Cole, Didier Drogba, Les Ferdinand, Rio Ferdinand, Robbie Fowler, Steven Gerrard, Roy Keane, Frank Lampard, Matthew Le Tissier, Michael Owen, Peter Schmeichel, Paul Scholes, John Terry, Nemanja Vidic, Patrick Vieira, en Ian Wright.

Van Nistelrooij speelde vijf seizoenen voor Manchester United en was in 150 Premier League-wedstrijden goed voor 95 doelpunten. Met The Red Devils won hij de Engelse titel eenmaal. Bergkamp won met Arsenal de Premier League drie keer. Hij scoorde in competitieverband 87 keer in 315 duels.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen