'Spurs zet Ten Hag na nieuws uit Duitsland hoger op lijstje'

26 april 2021, 21:04

Erik ten Hag wordt voor de tweede keer binnen een week tijd in verband gebracht met de vrijgekomen trainerspositie bij Tottenham Hotspur. Volgens het doorgaans goed geïnformeerde The Telegraph staat de Ajax-trainer sinds maandag hoger op het verlanglijstje van de Londense club. Dat heeft allemaal te maken met de recente ontwikkelingen in de top van het Duitse voetbal.

Bayern München staat namelijk op het punt om Julian Nagelsmann over te nemen van RB Leipzig. Nagelsmann was de droomkandidaat van Tottenham Hotspur, maar het binnenhalen van de 33-jarige Duitse trainer behoort niet langer tot de mogelijkheden. Dus moet Spurs doorschakelen, wat de kans groter maakt dat de club zich in de toekomst bij Ajax gaat melden voor Ten Hag.

Eerder schreef football.london al dat Ten Hag in de profielschets van Tottenham Hotspur past. De opvolger van José Mourinho moet een progressieve trainer zijn, die aanvallend en op balbezit wil spelen en bovendien bij de clubcultuur past. Naast Ten Hag en Nagelsmann werden ook Brendan Rodgers (Leicester City), Maurizio Sarri (clubloos), Marcelino (Athletic Bilbao) en Graham Potter (Brighton & Hove Albion) genoemd door het lokale medium.

Volgens The Telegraph staan op het lijstje van Tottenham Hotspur waar de naam van Ten Hag op prijkt ook de namen van Ralf Rangnick (clubloos), Gareth Southgate (Engeland) en Roberto Martínez (België). Omdat Ten Hag nog maar één jaar vastligt bij Ajax, verwacht de krant dat er voor hem geen 'onoverkomelijke vergoeding' hoeft te worden betaald.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen