'Management Kökcü reist naar Rome voor gesprek met Lazio'

'Management Kökcü reist naar Rome voor gesprek met Lazio'

26 april 2021 – Het management van Orkün Kökcü is maandag afgereisd naar Rome om te praten met Lazio, zo weet het doorgaans goed geïnformeerde Feyenoord Transfermarkt te melden. De entourage van de twintigjarige middenvelder van Feyenoord gaat met de huidige nummer zes van de Serie A in gesprek over een eventuele transfer.

Lazio is zeker niet de eerste grote Europese club waar Kökcü aan wordt gelinkt. In februari schreef de Italiaanse transferexpert Gianluca Di Marzio dat de Turkse middenvelder hoog op het verlanglijstje staat van Olympique Lyon, Inter en AS Roma. Dat Roma interesse heeft in Kökcü, wordt onderschreven door Feyenoord Transfermarkt. Engelse media brachten de middenvelder eerder deze maand in verband met Arsenal, de club die eerder ook al belangstelling had.

Mocht een van de clubs de interesse concretiseren, dan zal er flink in de buidel getast moeten worden om Kökcü los te weken bij Feyenoord. De middenvelder beschikt in Rotterdam over een contract dat nog doorloopt tot de zomer van 2025. Een financiële meevaller zou meer dan welkom voor Feyenoord. De club heeft naamelijk flink te lijden onder de coronacrisis.

Feyenoord kan ettelijke miljoenen vragen voor Kökcü, die op 27 september 2018 zijn officiële debuut maakte in het shirt van de Rotterdamse club. Inmiddels is de drievoudig Turks International een vaste waarde bij Feyenoord. De teller staat voor Kökcü op 72 wedstrijden in de hoofdmacht van de Rotterdammers, waarvan 51 in de Eredivisie.

gerelateerd