Jans hoopt op play-offs: "Maar moet je je vraagtekens bij zetten"

25 april 2021, 21:53

Voor de achtste speelronde op rij heeft FC Twente niet weten te winnen in de Eredivisie. Zondag leek het tegen FC Utrecht op weg naar een punt, maar werd er toch met 1-2 verloren. Ron Jans vindt het jammer dat zijn ploeg de fans niet meer heeft kunnen geven.

"Echt verschrikkelijk balen", reageert de trainer op de clubwebsite. "Goede eerste helft, terechte voorsprong en in een kwartier sta je achter en heb je de wedstrijd eigenlijk verloren. Bij tegenslag kwetsbaar, individuele fouten, je had niet hoeven te verliezen. Het publiek was fantastisch, maar het was vandaag door dat kwartier niet genoeg om een resultaat te boeken. Zo moeilijk te accepteren, want het is al heel vaak gebeurd dit seizoen", weet Jans.

De 4.000 mensen op de tribune verlieten het stadion zodoende met een nederlaag. "Het was zo'n lekker gevoel, de spelers kwamen het veld op het dan hoor je applaus, je wordt toegejuicht en dit is zoveel beter. Nu waren het er 4.000 en het moeten er eigenlijk 30.000 zijn. Dat helpt echt. Het was vandaag niet genoeg. Maar dat ligt niet aan de inzet van de supporters en ik denk ook niet van de spelers."

Twente staat negende en hoopt nog altijd bij de eerste acht te eindigen. Het heeft twee punten minder dan Heracles Almelo. "We eindigen met ADO, daarvoor RKC uit, dan Heracles thuis en volgende week Fortuna Sittard. Als je er drie van de vier wint, kun je zomaar in het linkerrijtje eindigen en dat kan ook de achtste plek zijn. Als je kijkt naar onze serie moet je er ook vraagtekens bij zetten of dat zomaar gebeurt. We gaan er wel alles aan doen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen