Trots én teleurstelling bij Vitesse: "We hadden meer verdiend"

25 april 2021, 21:10

Ondanks dat Vitesse tegen Feyenoord lange tijd met een man meer speelde, won het zondag niet (0-0). De Arnhemmers lieten zodoende na om de concurrent een ferme tik uit te delen, maar liepen ook geen verdere schade op in de race bovenin. Thomas Letsch vindt dat hij zijn ploeg weinig kan verwijten.

"Ik vond dat we de eerste helft controleerden", stelde de trainer vast bij Omroep Gelderland. In de omschakeling kreeg Loïs Openda twee goede kansen, die hij beide niet verzilverde. "Het is wat ons te vaak overkomt. We krijgen best veel kansen, maar maken ze dan te weinig af. Dan doe je jezelf tekort. Ik vond ons beter en uiteindelijk hadden we na negentig minuten met veel strijd in deze wedstrijd wel meer verdiend."

Vitesse keerde zondag terug in het stadion waar het vorige week verloor van Ajax in de bekerfinale. "Ik zit met gemengde gevoelens", vervolgde Letsch. "Het is teleurstellend dat we niet winnen en daardoor afstand nemen van Feyenoord. Maar aan de andere kant is het zo dat het gat twee punten blijft. Het is niet makkelijk om na een zware bekerfinale een week later zo terug te komen als vanmiddag. Ik vind dat knap."

Bij de ontmoeting waren zondag 6500 fans van Feyenoord. Ondanks dat zij uiteraard voor de thuisploeg schreeuwden en klapten, deed het Letsch goed. "Ik heb voor de wedstrijd al gezegd dat ik alleen maar blij ben met weer mensen in de stadions. Natuurlijk is dat bij Feyenoord in ons nadeel, maar we zijn daar goed mee omgegaan." Vitesse staat vierde in de Eredivisie, met twee punten meer dan Feyenoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen