Advocaat ontevreden over Feyenoord: "Het was slecht"

25 april 2021, 19:07   Bijgewerkt: 25 april 2021, 19:13

Feyenoord heeft slechte zaken gedaan in de strijd om plek vier in de Eredivisie. De Rotterdammers kwamen tegen concurrent Vitesse niet verder dan een 0-0 gelijkspel, waardoor de Arnhemmers nog altijd een voorsprong van twee punten hebben op de nummer vijf. Volgens Dick Advocaat was dat vooral te wijten aan het optreden van zijn eigen ploeg.

Feyenoord kreeg met name voor rust geen voet aan de grond. "De eerste helft was het erg rommelig aan onze kant", aldus de oefenmeester in gesprek met ESPN. "We waren enorm slordig, daarmee hebben we Vitesse in hun spel gebracht. Het was wel gewoon slecht, ja." Na de onderbreking kwam Feyenoord beter voor de dag. "Met heel veel arbeid hebben we het omgekeerd en kregen we vier à vijf grote kansen. Daarvan moet je er minimaal een afmaken, wil je deze wedstrijd winnen."

Feyenoord eindigde het duel uiteindelijk met tien man, omdat Steven Berghuis na een stevige tackle van achteren van het veld werd gestuurd. "Hij zei zelf dat het terecht was. Hij was gewoon te laat." Door de rode prent moet Berghuis vrezen voor een lange absentie. Berghuis lijkt sowieso de ontmoeting met ADO Den Haag te missen, terwijl hij ook rekening moet houden met een schorsing tegen Ajax.

Ook Leroy Fer was kritisch. "Het was niet goed, dat weten we. We konden de kansen niet creëren. Dat was niet goed. Ons spel kon beter, maar we hebben gestreden om wel te winnen. Deze strijd moeten we houden, maar we moeten beter gaan voetballen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen