Inter blijft op titelkoers, Juve verspeelt wéér punten

25 april 2021, 16:55

Inter heeft zich kort voor tijd een uitstekende dienst bewezen in de Serie A. De Milanese koploper leek lang rekening te moeten houden met puntverlies tegen Hellas Verona, maar de ploeg van Stefan de Vrij kwam via Matteo Darmian een kwartier voor tijd op voorsprong. Daarmee blijft Inter in het spoor van de eerste landstitel sinds 2010.

Met nog vijf speelronden te gaan heeft Inter 79 punten verzameld. Naaste achtervolger AC Milan kan de titelrace nog enigszins spannend houden door zelf te winnen, anders kan Inter zich volgende week al tot landskampioen kronen. Uiteindelijk was het Darmian die de ploeg van basisklant Stefan de Vrij naar de overwinning schoot. De linksback stoomde op aan de flank en schoof de bal in de verre hoek. Groots was het spel van de koploper allesbehalve, maar zoals het een échte kampioen betaamd bleef Inter met fortuin bespaard van puntenverlies.

Juventus - Fiorentina: 1-1

Voor regerend landskampioen Inter kan alleen een wonder de dolende ploeg nog aan titelprolongatie helpen. De Turijnse grootmacht speelde tegen Fiorentina alweer voor de negende keer dit seizoen gelijk, waardoor de achterstand op Inter nu dertien punten bedraagt. Fiorentina kwam dankzij een strafschop van Dusan Vlahovic op voorsprong. Vrijwel direct na rust trok Alvaro Morata de stand gelijk, maar een spectaculaire tweede helft bleef uit.

Bij Juventus stond Matthijs de Ligt opnieuw in het hart van de defensie. De Nederlandse verdediger werd na een overtreding kort na rust op de bon geslingerd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen