Klaassen dolblij: "Als dit nog fout gaat, stop ik ermee"

25 april 2021, 16:44   Bijgewerkt: 25 april 2021, 16:49

Met twee doelpunten was Davy Klaassen de grote man aan de kant van Ajax, dat zich officieus verzekerde van de 35ste landstitel in de clubhistorie. Klaassen hielp zijn ploeg met een dubbelslag langs nummer drie AZ, waardoor de koploper alleen nog op het betere doelsaldo te achterhalen is. Ook de middenvelder is overtuigd van het behaalde kampioenschap.

"Als dit nog fout gaat, stop ik met voetballen", sprak Davy Klaassen met een lach voor de camera van ESPN. "Vandaag vond ik ons vooral de eerste helft erg goed. AZ is een goede ploeg, ze speelden zich onder onze druk uitonderuit. We hebben het vandaag denk ik wel verdiend om te winnen. Na rust kwamen ze er namelijk niet meer uit."

Ook Klaassen weet dat het na vandaag niet meer mis kan gaan. De voorsprong op nummer twee PSV bedraagt inmiddels twaalf punten, terwijl de Amsterdammers ook nog een aanzienlijk beter doelsaldo hebben. "Ik ben altijd wat terughoudend, maar nu geloof ik er ook wel in. Het is jammer dat we vandaag niet officieel kampioen zijn geworden, maar het is mooi om deze stap te zetten met de fans in het stadion."

Voorafgaand aan de wedstrijd werd gedacht dat AZ in het voordeel zou zijn omdat de Alkmaarders een legere agenda hebben, maar daar is Klaassen het niet mee eens. "Dat wordt wel vaker gezegd, maar iedere keer bewijzen we het tegendeel", aldus de middenvelder. "Ik heb eigenlijk altijd het gevoel dat we fitter zijn dan onze tegenstanders."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen