'Mourinho krijgt na ontslag al nieuwe aanbieding uit Schotland'

24 april 2021, 17:02

José Mourinho (58) werd afgelopen week ontslagen als manager van Tottenham Hotspur, maar hoeft vermoedelijk niet lang te wachten voor hij nieuwe aanbiedingen ontvangt. Hoewel de Portugees de laatste keren is mislukt bij zijn werkgevers, is ditmaal Celtic geïnteresseerd in zijn diensten. Er zou voor het komende jaar zelfs al een concrete aanbieding gedaan zijn. 

Dat schrijft Daily Record althans. Celtic kent een zeer teleurstellend seizoen en verloor voor het eerst sinds negen jaar weer eens de strijd om de Schotse landstitel van Rangers. Om die reden stapte Neil Lennon als hoofdcoach op en werd tijdelijk opgevolgd door John Kennedy. Hij fungeert echter als interim-manager en de club gaf al aan op zoek te gaan naar een blijvende opvolger.

Mourinho wordt dus genoemd als opvolger, al is de kans klein dat hij meteen in zal stappen voor het volgende seizoen. Niet alleen zal de strijd met Steven Gerrard's Rangers de komende jaren ontzettend zwaar worden voor Celtic, ook is hij financieel meer dan onafhankelijk. Bij zijn ontslag bij Tottenham kreeg hij naar verluidt meer dan twintig (!) miljoen euro mee.

Bij Tottenham Hotspur was hij sinds eind 2019 werkzaam, maar deed dat niet naar behoren. Ook bij Manchester United en Chelsea kwam er al eerder dan gepland een einde aan zijn avontuur bij de Premier League-clubs voor Mourinho. Daarvoor was hij veel succesvoller in zijn avonturen bij onder anderen Real Madrid, Internazionale, Chelsea en FC Porto.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen