Advocaat beseft: "Wedstrijd kan bepalend zijn voor rest seizoen"

23 april 2021, 14:22

Voor Feyenoord staat komende zondag de belangrijkste wedstrijd van het seizoen voor de deur. De Rotterdammers ontvangen in eigen huis concurrent Vitesse in een directe strijd om de belangrijke vierde plaats in de Eredivisie. Het verschil tussen beide ploegen op de ranglijst bedraagt slechts twee punten.

Ook Advocaat beseft hoe belangrijk het treffen met de Arnhemmers is. "Deze wedstrijd kan bepalend zijn hoe we de rest van het seizoen doorkomen. Maar daarna moeten we ook de resterende duels blijven presteren", zegt hij op de voorbereidende persconferentie. Ook de duels met ADO Den Haag, Ajax, Heracles en RKC Waalwijk staan nog op het programma.

Vitesse kreeg afgelopen zondag een tik te verwerken van Ajax, dat in de bekerfinale met 2-1 te sterk was. Advocaat denkt niet dat de Arnhemmers er daardoor morgen niet zullen staan. "Zij weten ook dat ze vierde moeten worden, dus het zal een scherpe wedstrijd worden", aldus de oefenmeester. "Eigenlijk een beetje zoals de uitwedstrijd." Op bezoek in de Gelredome ging Feyenoord met 1-0 onderuit.

Feyenoord kan komende zondag nog niet beschikken over rechtsback Bart Nieuwkoop, die al enkele weken met een blessure kampt. Verder beschikt Advocaat over een volledig fitte wedstrijdselectie. Justin Bijlow is dus in staat te spelen, terwijl Nicolai Jørgensen terugkeert na een enkelkwetsuur. De Deen sloot vrijdag weer aan en neemt ook morgen deel aan de groepstraining.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen