'Ajax spreekt met Pasveer over contract voor volgend seizoen'

23 april 2021, 07:35   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het werd deze week duidelijk dat Remko Pasveer komend seizoen niet meer bij Vitesse onder de lat zal staan. Hoewel de ervaren doelman met de Arnhemmers op koers lag voor een nieuwe verbintenis, heeft hij aangekondigd te vertrekken. Mogelijk omdat Ajax hem wil hebben.

Volgens De Telegraaf zijn beide partijen in gesprek over een contract voor volgend seizoen. De 37-jarige keeper is in beeld bij Ajax omdat de situatie met Andre Onana complex is en Ajax naast Maarten Stekelenburg nog graag een ervaren keeper wil hebben. Volgens bovengenoemd dagblad is Pasveer ook in beeld vanwege zijn vermogen om goed mee te voetballen.

Pasveer was onlangs in verregaande onderhandeling met Vitesse over een nieuw contract, maar mogelijk liep dat spaak omdat de keeper graag een tweejarig contract wilde en de club liever een eenjarige verbintenis. Daardoor liepen de onderhandelingen vertraging op en kon Ajax inspringen. Onduidelijk is of Ajax hem voor één of twee jaar wil gaan vastleggen. Afgelopen zondag speelde Pasveer met Vitesse nog de bekerfinale tegen Ajax.

De ervaren keeper speelde de afgelopen vier seizoenen bij Vitesse. Daarvoor kwam hij uit voor FC Twente, Go Ahead Eagles, Heracles Almelo en PSV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen