Pasveer laat Vitesse na vier seizoenen achter zich

Pasveer laat Vitesse na vier seizoenen achter zich

22 april 2021 – Remko Pasveer is bezig aan zijn laatste periode in het shirt van Vitesse. De 37-jarige doelman heeft bij de club aangegeven dat hij komende zomer op zoek gaat naar een nieuwe uitdaging. Dat melden de Arnhemmers op hun clubwebsite. Pasveer maakt zodoende gebruik van zijn transfervrije status en laat Vitesse na vier jaar achter zich.

"We hebben Remko een hele goede aanbieding gedaan", laat technisch directeur Johannes Spors weten over het vertrek van de aanvoerder. "Het is zijn goed recht daar wel of niet op in te gaan en wij respecteren zijn beslissing om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Remko is op en top prof. We weten zeker dat hij de komende weken alles blijft geven in de strijd om Europees voetbal."

Pasveer heeft zelf nog niet gereageerd op zijn vertrek bij Vitesse. Met de Arnhemmers lijkt hij zich eerst te willen richten op het goed afronden van het huidige seizoen. Momenteel staat de ploeg van trainer Thomas Letsch op de vierde plek en ligt een ticket voor Europees voetbal voor het oprapen. Zondagmiddag wacht in die jacht de belangrijke uitwedstrijd tegen Feyenoord.

De routinier begon zijn loopbaan bij FC Twente en speelde vervolgens ook bij Heracles Almelo, Go Ahead Eagles en PSV. Met de Eindhovenaren pakte hij twee landstitel en won de goalie twee keer de Johan Cruijff Schaal. Bij zijn huidige club werd hij in 2019 uitgeroepen tot Vitesse-speler van het jaar.

gerelateerd