Coronagolf: selectie Jong PSV in isolatie, wedstrijd afgelast

22 april 2021, 18:09

De wedstrijd in de Eerste Divisie tussen Jong PSV en TOP Oss van vrijdagavond gaat niet door, zo meldt de KNVB via de officiële kanalen. Bij de Eindhovense beloften zijn meerdere coronabesmettingen geconstateerd, waardoor het duel is verplaatst naar maandag 3 maart.

Afgelopen maandag tegen De Graafschap (0-2 verlies) moest Jong PSV het al stellen zonder Fodé Fofana, Mathias Kjølø, Luis Felipe, Kristofer Kristinsson, Jason Seelt en Dante Rigo, die allemaal positief waren getest op het coronavirus. Het Eindhovens Dagblad schreef deze donderdag dat een nieuwe testronde extra positieve gevallen opleverde.

Het was daardoor voor Jong PSV niet langer mogelijk om een representatief elftal op de been te brengen. De KNVB is het daarmee eens. 'Na overleg tussen de clubarts van PSV en de bondsarts van de KNVB is op medische gronden besloten om de wedstrijd uit te stellen. De selectie van Jong PSV is in z'n geheel in quarantaine gegaan', schrijft de voetbalbond.

Jong PSV bezet met nog vier wedstrijden te spelen slechts de veertiende plaats in de Eerste Divisie, maar is de laatste weken goed bezig. In de vierde en tevens laatste periode staat het team van trainer Peter Uneken tweede met een achterstand van twee punten op SC Cambuur. TOP Oss staat in de periode vierde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen