Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Memphis kent dramatische generale voor titelkraker van zondag

Memphis kent dramatische generale voor titelkraker van zondag

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

21 april 2021 – Een van de twee mogelijkheden voor Olympique Lyon om dit seizoen een prijs te pakken is woensdagavond vervlogen. In de bekerkraker tegen Monaco gingen Memphis en consorten met een 0-2 nederlaag van het veld. De verliespartij werd in de hand gewerkt door een rode kaart van de thuisploeg. Dat is dus een slechte generale repetitie voor de cruciale wedstrijd tegen koploper Lille van komende zondag.

Lange tijd leek er weinig aan de hand voor de ploeg uit Lyon. De Monegasken hadden weliswaar meer balbezit en lieten de bal ook wat gemakkelijker rondgaan, maar de kansen waren voor Olympique Lyon. Het lukte echter niet om één van deze mogelijkheden te verzilveren en kort na rust ging het helemaal mis.

Centrale verdediger Sinaly Diomandé gaf na de onderbreking een penalty weg en kreeg daar ook nog eens zijn tweede gele kaart voor. Wissam Ben Yedder schoot binnen en Lyon moest de rest van de tweede helft door met tien man. Dat bleek uiteindelijk ondoenlijk voor Memphis en zijn teamgenoten, want niet veel later schoot Kevin Volland snoeihard in de korte hoek de 0-2 binnen.

Lees ook'Barcelona praat met Memphis, akkoord steeds dichterbij'

Zo stroomt AS Monaco door naar de halve finlae van de Coupe de France. Daarin kan het Paris Saint-Germain, Montpellier of de stuntploeg GFA Rumilly Vallieres treffen. Lyon ziet een mooie mogelijkheid op eremetaal als sneeuw voor de zon verdwijnen en kan zich dus volledig richten op de competitie. Daarin staat het momenteel vierde, op drie punten van koploper Lille. Komende zondag nemen zij het tegen elkaar op. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd