AC Milan moet na nederlaag vooral naar beneden kijken

21 april 2021, 20:27   Bijgewerkt: 21 april 2021, 20:46

Het is AC Milan niet gelukt om de druk op koploper Inter op te voeren. Op eigen terrein ging de ploeg van trainer Stefano Pioli woensdagavond met 1-2 onderuit tegen Sassuolo. Hierdoor kan Inter later op de avond tegen Spezia de voorsprong uitbouwen naar twaalf punten.

Aan de titel denkt men bij AC Milan eigenlijk al een tijdje niet meer. Inter heeft een reuzenvoorsprong opgebouwd en lijkt binnenkort de eerste landstitel sinds 2010 te gaan veroveren. Op dit moment kijkt de ploeg van Piolo vooral naar beneden. AC Milan wil bij de eerste vier eindigen om terug te keren in de Champions League, maar er zijn meer clubs die op de felbegeerde tickets azen.

Lees ookJuve en Milan haken af in Super League: nog twee clubs over

Zonder de geblesseerde Zlatan Ibrahimovic begon AC Milan aan de wedstrijd tegen Sassuolo. Met een geplaatst schot in de lange hoek zette Hakan Calhanoglu na een halfuur de 1-0 op het scorebord. De voorsprong werd lang vastgehouden, maar in het laatste kwartier ging het helemaal mis. Eerst tekende Giacomo Raspadori op aangeven van Jeremy Toljan voor de gelijkmaker, vervolgens zette de Italiaanse aanvaller ook de 1-2 op het scorebord.

Het lukte AC Milan niet om zich van de achterstand terug te knokken. De thuisploeg kreeg nog een grote kans op de gelijkmaker, maar een indirecte vrije trap in het strafschopgebied leverde geen doelpunt op. Zo kan Inter later op de avond een voorschot nemen op de titel en moet AC Milan de komende weken nog alle zeilen bijzetten om niet buiten de topvier te vallen. De club staat nog tweede, maar kan worden ingehaald door Atalanta.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen