Snel herstel Suárez is flinke meevaller voor Atlético Madrid

21 april 2021, 19:55

Het herstel van Luis Suárez verloopt voorspoedig. De Uruguayaanse aanvaller van Atlético Madrid heeft woensdag de groepstraining hervat en zal binnenkort zijn rentree kunnen maken. Zo heeft de Spaanse koploper zijn topschutter op een cruciaal moment terug.

De wedstrijd tegen Huesca van donderdag komt nog wel te vroeg voor Suárez, zo maakte zijn trainer Diego Simeone tijdens de persbijeenkomst richting de thuiswedstrijd bekend. Mogelijk is Suárez er wel weer bij als de Madrilenen zondag de zware uitwedstrijd tegen Athletic Bilbao spelen.

Suárez liep begin deze maand tijdens een training een spierblessure in zijn linkerbeen op. Verwacht werd dat de aanvaller er meerdere weken uit zou liggen. Nu, twee weken later, is zijn rentree in zicht. Atlético Madrid kan zijn topscorer in deze fase van het seizoen goed gebruiken. In de Spaanse competitie was hij dit seizoen goed voor negentien doelpunten en twee assists.

Atlético Madrid is verwikkeld in een bloedstollende titelrace. Met nog zeven wedstrijden te gaan staat de ploeg van trainer Simeone twee verliespunten voor op FC Barcelona en drie verliespunten voor op Real Madrid. Op zaterdag 8 mei speelt de club uit de Spaanse hoofdstad de kraker in Camp Nou tegen Barça.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen