Juve en Milan haken af in Super League: nog twee clubs over

21 april 2021, 13:37   Bijgewerkt: 21 april 2021, 13:47

FC Barcelona en Real Madrid zijn de last clubs standing in de nieuwbakken Super League. Nadat alle Engelse clubs zich dinsdagavond officieel terugtrokken uit de nieuw op te zetten competitie, volgden woensdag Atlético Madrid en Internazionale. Daar zijn Juventus en AC Milan aan het begin van de middag bijgekomen.

Dat heeft de club laten weten in een officieel statement. Ook Juventus gaf via preses Andrea Agnelli, tevens een van de founding fathers van de Super League, al aan er geen heil meer in te zien. Later op de dag kwam er een enigszins opvallend officieel bericht overheen (zie onder), iets dat vanuit FC Barcelona en Real Madrid formeel nog niet gestuurd is. Atlético Madrid trok zich als enige uit Spanje wel al terug.

AC Milan heeft vooral de wens van de fans zwaar laten wegen bij hun besluit. 'De mening en de zorgen van onze fans over de hele wereld zijn duidelijk als het gaat over de Super Cup. AC Milan moet gevoelig zijn voor de stem van de supporters, zij die van deze prachtige sport houden', schrijft de huidige nummer twee van Italië over hun eigen beslissing.

Bekijk ook: Tijdlijn: zo zagen de bizarre 48 uur van de Super League eruit

Manchester City was de eerste club die besloot om alweer uit de Super League te stappen, gevolgd door Manchester United, Arsenal, Liverpool en Tottenham Hotspur. Chelsea sloot de rijen in Engeland, maar was nog wel eerder dan de clubs uit alle andere landen. De vraag is nu vooral wie als laatste overblijft in de Super League: Real Madrid of FC Barcelona?

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen