'SC Heerenveen pikt opvolger van Hamstra op bij Excelsior'

20 april 2021, 15:56

Ferry de Haan wordt de nieuwe technisch manager van sc Heerenveen, zo schrijven Voetbal International, de Leeuwarder Courant en RTV Rijnmond dinsdag. De 48-jarige bestuurder zwaait af als algemeen directeur van Excelsior en wordt in het Abe Lenstra Stadion de opvolger van Gerry Hamstra.

De wegen tussen Hamstra en Heerenveen scheidden een maand geleden. De vijftigjarige Hamstra werd onlangs door Ajax aangesteld als nieuwe rechterhand van directeur voetbalzaken Marc Overmars. De Haan wordt waarschijnlijk zijn opvolger. Als de laatste plooien zijn gladgestreken, tekent hij bij de Friese club een meerjarig contract.

De Haan is vele jaren werkzaam geweest bij Excelsior. Eerst als speler, daarna als jeugdtrainer en vervolgens als commercieel directeur en algemeen directeur. Met De Haan aan het roer promoveerde de Rotterdamse club in 2014 naar de Eredivisie. Sinds 2019 is Excelsior weer actief in de Eerste Divisie.

De Haan kreeg twee jaar geleden ook al de kans om Excelsior te verlaten. Toen bleef hij de club uit Kralingen trouw en wees hij de interesse van Feyenoord af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen