Vorm gaat zijn oude concurrenten trainen bij Spurs

20 april 2021, 11:30   Bijgewerkt: 20 april 2021, 13:40

Tottenham Hotspur heeft dinsdagochtend Ryan Mason aangesteld als tijdelijke opvolger van José Mourinho. De 29-jarige trainer neemt tot het einde van het seizoen het takenpakket van de ontslagen Portugees over. Michel Vorm treedt toe eveneens toe tot de tijdelijke staf van de huidige nummer zeven van de Premier League.

Het lag al in de lijn der verwachting dat Mason na het vertrek van Mourinho de honneurs bij Spurs zou waarnemen. De voormalig middenvelder zette drie jaar geleden noodgedwongen een punt achter zijn spelersloopbaan. Op doktersadvies beëindigde de enkelvoudig Engels international zijn carrière nadat hij een jaar eerder een schedelbreuk opliep in een wedstrijd tegen Chelsea.

Mason keerde daarna terug naar zijn oude club Tottenham Hotspur, waar hij een rol kreeg in de jeugdopleiding. Nu wordt hij doorgeschoven naar de hoofdmacht. Chris Powell en Nigel Gibbs zullen tot het einde van het seizoen zijn assistenten zijn en Ledley King behoudt zijn functie als rechterhand van de hoofdtrainer.

Vorm maakt ook deel uit van de nieuwe technische staf van Tottenham Hotspur. Hij gaat als tijdelijke keeperstrainer aan de slag bij de Londense club. De voormalig doelman hing in oktober zijn keepershandschoenen aan de wilgen. Tottenham Hotspur was zijn laatste club, wat betekent dat hij de keepers gaat trainen die tot voor kort nog zijn concurrenten waren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen