Van de Beek scoort punten bij Solskjaer: "Hij deed het goed"

19 april 2021, 17:28   Bijgewerkt: 19 april 2021, 17:33

Ole Gunnar Solskjaer was tevreden over de invalbeurt van Donny van de Beek tegen Burnley (3-1). De 24-jarige middenvelder vierde zondagavond zijn verjaardag met een assist op de treffer van Edinson Cavani. Ondanks dat Van de Beek pas na 84 minuten spelen in de ploeg kwam, slaagde hij erin om een goede indruk achter te laten op de coach.

"Donny heeft het goed gedaan", luidde de korte reactie van de Oranje-middenvelder in gesprek met de Engelse media. "Ik ben heel blij om dat te zien." Eerder deze maand liet Solskjaer zich ook al opsitief uit over de verrichtingen van de blonde middenvelder. Nadat hij terugkeerde van een trip met het Nederlands elftal, maakte Van de Beek een getergde indruk.

Het leverde hem de laatste weken veel speelminuten op. Afgelopen donderdag kwam hij tijdens de rust in het veld tijdens de Europa League-ontmoeting met Granada. Tegen Burnley volgde zondag zijn eerste assist in de Premier League. Na vijftien optredens staat de teller pas op het schamele aantal van één doelpunt en één assist. Van de Beek kreeg pas twee basisplaatsen in de competitie.

Van de Beek maakte afgelopen zomer voor liefst 45 miljoen euro de overstap van Ajax naar Manchester United. In Amsterdam vertolkte de middenvelder een belangrijke rol in het nationale en internationale succes, maar zijn inbreng bij United blijft voorlopig beperkt. Dat heeft voor een groot deel te maken met de concurrentie. Nummer tien Bruno Fernandes is uitgegroeid tot een van de beste spelers van Engeland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen