Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Van Hanegem genoot niet bepaald van finale KNVB Beker

Van Hanegem genoot niet bepaald van finale KNVB Beker

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

18 april 2021 – Willem van Hanegem heeft zondagavond niet echt genoten van de bekerfinale. De Kromme was blij dat Ajax-aanvaller David Neres vlak voor tijd de winnende bal binnenschoot. 'Niet omdat ik zo dolgraag wilde dat Ajax de beker zou winnen, hoor. Maar ik moest er niet aan denken om nog een halfuur naar Vitesse tegen Ajax te moeten kijken.'

Dat schrijft hij in zijn wekelijkse column in het Algemeen Dagblad over de eindstrijd in de KNVB Beker. 'Ik vond er heel weinig aan. Ajax speelde matig, Vitesse kon niet beter. Erik ten Hag was trots op Ajax na de uitschakeling tegen AS Roma. Dat zei hij tenminste voor de draaiende camera's. Maar ik heb Ajax weleens beter zien spelen dan de laatste weken. Het was erg matig in Rome en het was matig in de Kuip. De beste speler in de finale was Antony', sloot Van Hanegem zich wel aan bij de woorden van Ten Hag.

'Zoals gezegd: Vitesse viel ook tegen. Die speelden in het begin van het seizoen echt frisser en beter. Dan zou je denken dat het te veel om Bazoer en Tannane heeft gedraaid en dat het een beetje op is in Arnhem', aldus De Kromme. 'Rasmussen kreeg rood na een stevige overtreding. Ik vond het vreemd dat scheidsrechter Björn Kuipers eerst heel duidelijk een gele kaart wilde trekken en toen opeens anders besloot. Hij had het toch allemaal gezien? Moest hij echt door andere mensen worden geholpen?', vroeg hij zich af.

Met een man minder was een eventuele verlenging, waar Vitesse-coach Thomas Letsch recht op vond te hebben, saai geworden, dacht Van Hanegem. 'Neres heeft ons dat bespaard, want ik denk dat zelfs mijn vriend Sjaak Swart deze wedstrijd van de week niet nog eens lekker zal terugkijken, want het was gewoon niet best.'

Wie wint de kraker tussen Feyenoord en PSV? Zet €1,00 op de winnaar en win €100,00 als je het goed hebt!

Maak de wedstrijd van aanstaande zondag nog spannender! Voorspel je de winnaar juist, dan schrijf je 50 euro tot zelfs 100 euro bij met slechts een euro inzet.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd